به همت پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی برگزار شد

پنجمین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده در سال 99

پنجمین جلسۀ شورای پژوهشی پژوهشکدۀ فلسفه و کلام اسلامی در سال 99، به‌تاریخ  17/4/99 در تالار شهید سلیمانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

این جلسه با حضور آقایان دکتر ابراهیم علی‌پور، رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین حسن معلمی، و حجت الاسلام والمسلمین فیروزجایی، از اعضای هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، دکتر محمد سوری، مدیر گروه فلسفه، دکتر جواد دانش، مدیر گروه فلسفه اخلاق، و حجت الاسلام والمسلمین دکتر اکبر اقوام کرباسی، مدیر گروه کلام پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدعلی مبینی، عضو هیئت علمی پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی، و آقای علی‌اکبر شاملی، رئیس اداره پژوهش این پژوهشکده در ساعت 9 صبح سه‌شنبه 17/4/99 برگزار شد. در این جلسه که با حضور ویدئو‌کنفرانسی برخی اعضا برگزار شد، سه موضوع بررسی کتاب سوئینبرن و دفاع تبیین‌گرایانه از خداباوری توحیدی از آقای دکتر منصور نصیری (مربوط به گروه کلام)؛ بررسی کرسی نوآوری «ریشه‌یابی اعتقاد به دوازده امام در متون نخستین عرفانی» از آقای دکتر محمد سوری (مربوط به گروه فلسفه)؛ و بررسی چاپ پایان‌نامه‌های ممتاز به صورت انگلیسی مطرح و در خصوص آن تصمیم‌گیری شد.

منبع:isca.as.ir

تاریخ خبر: 1399/4/19 پنجشنبه