جلسه مشترک مدیران پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی با رئیس میز تعمیق ایمان و باورهای دینی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور آقایان دکتر ابراهیم علی‌پور، رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام، حجت الاسلام والمسلمین دکتر روستاآزاد، رئیس میز تعمیق ایمان و باورهای دینی، و مدیران دو مجموعه در محل پژوهشکده فلسفه و کلام برگزار شد، دستور جلسه «بررسی نشست‌هایی در راستای حل مسئلۀ «کاستی‌های اساسی در نظام روحانیت نسبت به رسالت تعمیق ایمان و باورهای دینی» به بحث گذاشته شد. در این جلسه، مهم‌ترین محورها و موضوعات قابل همکاری‌های مشترک بررسی گردید و مصوبات ذیل در دستور کار همکاری‌ها قرار گرفت:

1. بخش پژوهش طرح مطالعات کاربردی ایمان (و به تبع آن نشست‌های پژوهشی) به گروه کلام واگذار شود و بخش آموزش و تبلیغ به معاونت‌های مربوطه واگذار گردد.
  2. نشست‌های پیشنهادی به‌صورت کرسی ترویجی برگزار شود.

تاریخ خبر: 1399/6/6 پنجشنبه

شنبه 29 شهريور 1399 09:34:07