بازدید معاون پژوهشی وزیر علوم از پژوهشکده فلسفه و کلام

معاون پژوهشی وزیر علوم از پژوهشکده فلسفه و کلام از پژوهشکده فلسفه و کلام بازدید کرد.

معاون محترم پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آقای دکتر رحیمی  پنجشنبه 27 شهریورماه 1399 از  نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی دیدن کرد.

بازدید معاون محترم پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آقای دکتر رحیمی  پنجشنبه 27 شهریورماه 1399 از  نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی.

در این بازدید آقای دکتر علی پور، رئیس محترم پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی درباره  گروه های علمی و  کلان طرح های فعال در این پژوهشکده توضیحاتی دادند و ایشان را در جریان فعالیت های علمی و اجرایی انجام یافته در این پژوهشکده قرار دادند. همچنین معاون محترم وزیر، با همایش های انجام یافته و در دست انجام  این پژوهشکده آشنا شدند.

تاریخ خبر: 1399/6/29 شنبه

چهارشنبه 8 بهمن 1399 13:21:15