در پژوهشکده فلسفه و کلام برگزار شد

هشتادو چهارمین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده برگزار شد

هشتاد و چهارمین جلسۀ شورای پژوهشی پژوهشکدۀ فلسفه و کلام در تاریخ 24/9/99 برگزار شد.

هشتاد و چهارمین جلسۀ شورای پژوهشی پژوهشکدۀ فلسفه و کلام در تاریخ 24/9/99  ساعت 30/12 با حضور آقایان حسن معلمی، عضو هیئت علمی دانشگاه باقر العلوم(ع)، یارعلی فیروزجایی، معاون پژوهش و عضو هیئت علمی دانشگاه باقر العلوم(ع)، محمد سوری، سرپرست پژوهشکدۀ فلسفه و کلام و عضو هیئت علمی پژوهشگاه‌، جواد دانش، مدیر گروه فلسفۀ اخلاق و عضو هیئت علمی پژوهشگاه و علی اکبر شاملی، رئیس ادارۀ پژوهش پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی برگزار شد.

در این جلسه موضوعات ذیل بررسی شد:

1. بررسی کتاب «دفاع تبیینی از خداباوری توحیدی و تبیین و بررسی دیدگاه سوئینبرن» از آقای دکتر منصور نصیری.

2. بررسی کتاب «اخلاق فضیلت از نظرگاه ارسطو و ابن‌ مسکویه (مقایسۀ تطبیقی اخلاق نیکوماخوس ارسطو با تهذیب الاخلاق ابن مسکویه)» آقای دکتر علی‌اکبر‌ علیزاده.

تاریخ خبر: 1399/9/25 سه‌شنبه

چهارشنبه 8 بهمن 1399 13:21:15