به همت گروه فلسفه برگزار شد

سمینار پروژۀ مبناگرایی بونجور و ملاصدرا

به همت گروه فلسفۀ پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی، سمینار پروژه «مبناگرایی بونجور و ملاصدرا» برگزار شد.

این سمینار در تاریخ چهارشنبه 17/10/1399 در تالار شهید سلیمانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و با حضور نویسندگان آقایان عیسی موسی‌زاده و دکتر مهدی عباس‌زاده، ناظر طرح آقای دکتر محمدعلی مبینی، مدیر گروه فلسفه و سرپرست پژوهشکدۀ فلسفه و کلام اسلامی و اعضای این پژوهشکده به صورت حضوری و مجازی برگزار شد. این پروژه در تاریخ 06/10/1396 عقد قرارداد شده و اکنون در گروه فلسفه در دست ارزیابی علمی می‌باشد. پس از تأیید ارزیابان و شورای پژوهشی این کتاب به معاونت پژوهش و ادارۀ نشر پژوهشگاه ارسال خواهد شد.

تاریخ خبر: 1399/10/17 چهارشنبه

سه‌شنبه 7 بهمن 1399 11:29:59