به همت پژوهشکده فلسفه و کلام برگزار می شود

یادبود چهلمین روز درگذشت استاد مصباح

این نشست علمی در تاریخ 20 بهمن‌ماه 1399 مصادف با چهلمین روز درگذشت علامه مصباح و با حضور استادان و صاحب‌نظران فلسفه و کلام اسلامی در تالار شهید سلیمانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می‌شود.

پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی برگزار می‌کند:

نشست علمی  یادبود اربعین درگذشت علامه مصباح یزدی با عنوان: «آیت‌الله مصباح یزدی (رحمةالله علیه) و امتداد سیاسی- اجتماعی فلسفه اسلامی»

در این جلسه استادان زیر به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت:

استاد دکتر لک‌زایی؛ استاد محمد لگنهاوزن؛ استاد اکبر میرسپاه؛ استاد دکتر محمدتقی سبحانی؛ استاد دکتر دیرباز؛ استاد دکتر حسینی قلعه‌بهمن؛ استاد دکتر روستاآزاد؛ استاد دکتر مهدی علیزاده.

تاریخ خبر: 1399/11/16 پنجشنبه

پنجشنبه 14 اسفند 1399 07:45:09